Ερωτήσεις

Βασικά

Αρχικά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να συμπληρώσετε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος και να αποστείλετε κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες του ακινήτου σας, στην ομάδα της mint. Η ομάδα μας στη συνέχεια, θα σας ενημερώσει άμεσα, για την οικονομική απόδοση που ενδέχεται να έχει το ακίνητό σας, μέσω της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τέλος, η ομάδα μας, δύναται να δώσει συμβουλές που αφορούν τον χώρο σας και τις τυχόν ανάγκες του. Από την στιγμή, που θα συνεργαστείτε με την mint, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να εισπράττετε τα κέρδη, από το ακίνητό σας.
Η MPM αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή και τη διαχείριση της καταχώρησης του ακινήτου στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες Airbnb και Booking, την επικοινωνία και τους διακανονισμούς με τους υποψήφιους ενοικιαστές, την υποδοχή και την βοήθεια στους φιλοξενούμενους του χώρου σας, την παροχή εξειδικευμένου οδηγού σε κάθε ενοικιαστή, καθώς και την σωστή και αδιάλειπτη λειτουργία της καταχώρησης του ακινήτου σας, στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Επίσης αναλαμβάνει τον συντονισμό της υπηρεσίας του καθαρισμού και του ιματισμού (παρέχουμε σεντόνια/πετσέτες/είδη πρώτης ανάγκης), πριν και μετά την παραμονή των φιλοξενούμενων με ξεχωριστή αμοιβή, η οποία επιβαρύνει κυρίως τους ενοικιαστές. Επίσης αναλαμβάνουμε τον συντονισμό της επαγγελματικής φωτογράφισης του χώρου σας, καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη, όταν χρειαστεί.
Από την στιγμή που θα είναι έτοιμο ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση, χρειαζόμαστε 10-15 ημέρες για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και να εμφανίζεται η καταχώρηση σας, στις πλατφόρμες της Airbnb και Booking. Από τον πρώτο μήνα κιόλας θα μπορείτε να κερδίζετε χρήματα!
Με μία λέξη: Φυσικά! Η MPM συνεργάζεται ήδη με πολλούς ιδιοκτήτες που έχουν τα ακίνητά τους στην Airbnb/Booking και έχει καταφέρει να αυξήσει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους guests. Στόχος μας πάντα, η καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Σημείωση: Τα παραπάνω δεν ισχύουν για βραχυχρόνιες συνεργασίες (εποχιακές ή κατά περίσταση), όπου και ισχύουν άλλες χρεώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Και βέβαια! Πείτε μας πόσα ακίνητα θέλετε να αναλάβουμε και θα σας ενημερώσουμε αν υπάρχει δυνατότητα για ειδική έκπτωση.
Η MPM αναλαμβάνει μόνο ολόκληρα σπίτια/διαμερίσματα ή μονοκατοικίες. Αρχικά εξυπηρετούμε πλήρως ακίνητα που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Απαραίτητα: • Επιπλωμένος χώρος • Θέρμανση • Παροχή ζεστού νερού • Ντουλάπες-χώροι αποθήκευσης • Κουζίνα/κουζινάκι • Ψυγείο • Βασικά είδη (σκεύη μαγειρέματος, ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα) • Γρήγορο internet • Air-condition • Τηλεόραση • Πλυντήριο • Κουτί πρώτων βοηθειών • Πυροσβεστήρας

Επιθυμητές παροχές: Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ • Εύκολη πρόσβαση σε Mέσα Mαζικής Mεταφοράς • Δορυφορική τηλεόραση

Οι πληρωμές μπορούν να δρομολογούνται σε τραπεζικό λογαριασμό (Ελλάδας ή εξωτερικού) ή σε λογαριασμό PayPal. Σε κάθε περίπτωση, στο τέλος κάθε μήνα, πραγματοποιείται οικονομική εκκαθάριση βάσει των κρατήσεων σας, ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα των οικονομικών σας.
• Τα σπίτια/διαμερίσματα που ενοικιάζονται πιο εύκολα είναι αυτά που βρίσκονται κοντά σε μνημεία, τουριστικά αξιοθέατα και σε συγκοινωνιακούς κόμβους. • Η απόσταση από το κέντρο της πόλης, που οι περισσότεροι τουρίστες/επισκέπτες προτιμούν, παίζει σημαντικό ρόλο. • Οι φωτογραφίες κρίνουν τις περισσότερες φορές αν ένας χώρος θα έχει κρατήσεις ή όχι. Η επαγγελματική φωτογράφηση, είναι μία από τις καλύτερες «επενδύσεις», που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης, για να αυξήσει τις πιθανότητες του να κερδίζει χρήματα. Η MPM συνεργάζεται με μια ομάδα επαγγελματιών φωτογράφων που ειδικεύονται σε εσωτερικούς χώρους. • Επίσης, για να πετύχει ένα ακίνητο την καλύτερη δυνατή πληρότητα, θα πρέπει η τιμή διανυκτέρευσης να είναι ανταγωνιστική αλλά και να ανταποκρίνεται στην ποιότητα και τις παροχές του ακινήτου. Η MPM φροντίζει να έχετε την μέγιστη πληρότητα με την υψηλότερη δυνατή τιμή και τελικά, το βέλτιστο αποτέλεσμα!
Είναι ηλεκτρονικές πλατφόρμες (websites), οι οποίες σας δίνουν την δυνατότητα, να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τον χώρο σας μέσω της βραχυχρόνιας ενοικίασης. Αντίστοιχα μέσω της ηλεκτρονικής αναζήτησης στους ιστότοπους αυτούς, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εξασφαλίσετε τη διαμονή σας, σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλές «ηλεκτρονικές πλατφόρμες», αλλά η Airbnb και η Booking.com, σε συνδυασμό, κατέχουν ποσοστό άνω του 90% της παγκόσμιας αγοράς.
Υπάρχουν ήδη, περισσότεροι από 900.000 χώροι σε 190 χώρες που ενοικιάζονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, και πάνω από το 50% των κρατήσεων πραγματοποιούνται στην Ευρώπη. Παράλληλα, ο τουρισμός στην Ελλάδα αυξάνεται κάθε χρόνο. Και κυρίως, είναι ένας εύκολος, έξυπνος και απλός τρόπος να αποκτήσετε εισόδημα από το ακίνητό σας ή να το αυξήσετε.
Τα διαμερίσματα και τα σπίτια, είναι αυτά που αναζητούν οι περισσότεροι. Υπάρχει και ένα ποσοστό ταξιδιωτών που αναζητά να νοικιάζει μόνο ένα δωμάτιο, αλλά δεν αποτελεί συχνό φαινόμενο. Όλα τα ακίνητα πρέπει να είναι επιπλωμένα, και πλήρως εξοπλισμένα. Φυσικά, όσο πιο όμορφα, χρηστικά και άνετα είναι, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να προσελκύσουν αρκετούς ενοικιαστές. Παρακαλώ σημειώστε, πως η ομάδα μας μπορεί να διαχειριστεί μόνο ολόκληρα διαμερίσματα ή μονοκατοικίες.

Ξεκινώντας

Προς το παρόν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πλήρως, ακίνητα εντός Αττικής, Κορινθίας, Αργολίδας, Λάρισας και Μαγνησίας αλλά σύντομα θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κι άλλες περιοχές της χώρας.

Ωστόσο μπορούμε, υπό προϋποθέσεις, να αναλάβουμε την ηλεκτρονική καταχώρηση στην πλατφόρμα της Αirbnb/Booking και την επικοινωνία με υποψήφιους ενοικιαστές για μεμονωμένα ακίνητα που βρίσκονται σε περιοχές που δεν δραστηριοποιούμαστε (e-management). Αν θα σας ενδιέφερε, μία τέτοιου είδους υπηρεσία, σας προτείνουμε να συμπληρώσετε την φόρμας ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Όχι, αλλά επιτρέποντάς μας να χειριζόμαστε την επικοινωνία εξασφαλίζετε, πως οι επιθυμίες των ενοικιαστών σας και οι ξεχωριστές τους ανάγκες καλύπτονται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.
Η ομάδα των ειδικών μας εργάζεται 24ώρες/ημέρα, 7ημέρες/εβδομάδα, 365ημέρες/χρόνο για να καταχωρήσει το σπίτι σας στις πλατφόρμες της Airbnb/Booking, να διαχειρίζεται και να προωθεί τις καταχωρήσεις σας στα social media και να συγχρονίζει το ημερολόγιο σας με τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, έτσι ώστε να ενημερώνεστε τόσο για τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις όσο και για τις αλλαγές στις τιμές. Επιπλέον, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και αίτηση που αφορά το ακίνητό σας, με κύριο μέλημα φυσικά, την αύξηση των κρατήσεων.

Τέλος, συνεργαζόμαστε με έναν μεγάλο αριθμό εταιριών (κλινικών, πρεσβειών, διεθνών εταιριών, κ.α) που αναζητούν ανακαινισμένα ακίνητα και αναβαθμισμένες παροχές για τους πελάτες ή τα στελέχη τους. Έτσι, μπορούμε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερες πληρότητες για το ακίνητό σας.

Σε καμία περίπτωση όμως η MPM – όπως και κανένας άλλος – δεν μπορεί να εγγυηθεί ένα συγκεκριμένο αριθμό κρατήσεων.

Η MPM, ως εκπρόσωπός σας, στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, θα χειριστεί όλες τις ερωτήσεις και τα αιτήματα που αφορούν το ακίνητό σας. Απλώς ζητάμε ,να μας ενημερώνετε για οποιαδήποτε κράτηση ή αλλαγή μπορεί να προκύψει (που δεν έχουμε συντονίσει εμείς) ώστε να μην υπάρχουν διπλό-κρατήσεις.

Για το λόγο αυτό, παρέχουμε στους συνεργάτες μας (σε εσάς δηλαδή!) ένα software με το οποίο, έχετε πρόσβαση -ανά πάσα στιγμή- στο ημερολόγιο του ακινήτου σας και μπορείτε να δείτε τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις όπως επίσης και να δεσμεύσετε κάποιες ημέρες για προσωπική σας χρήση ή για να φιλοξενήσετε κάποιον φίλο ή συγγενή σας.

Κανένα πρόβλημα! Μπορούμε να αναλάβουμε και την διαχείρισή τους κατόπιν συνεννόησης.

Εύκολα! Με το online ημερολόγιο που διαθέτουμε, μπορείτε απλά να μπλοκάρετε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε, με μόνη προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει ήδη επιβεβαιωμένη κράτηση.

Βεβαίως και μπορείτε να ορίσετε ελάχιστο όριο διανυκτερεύσεων, είτε στην αρχή, είτε στην πορεία, απλώς θα σας παρακαλούσαμε, να υπάρχει από πλευράς σας μία έγκαιρη ενημέρωση. Λάβετε υπόψιν σας, πως οι απαιτήσεις ελάχιστων διανυκτερεύσεων μπορούν να επηρεάσουν την επιλεξιμότητα του χώρου σας και φυσικά το αντίστοιχο εισόδημα που θα μπορούσατε να αποκομίσετε.

Σημείωση: H MPM δεν μπορεί να υποστηρίξει κρατήσεις για μία διανυκτέρευση.

Η διαδικασία είναι σύντομη και απλή. Από την στιγμή που θα συμφωνήσουμε το πλαίσιο της συνεργασίας μας, χρειαζόμαστε 10-15 ημέρες για να φτιάξουμε την καταχώρηση του χώρου σας, να ολοκληρώσουμε την επαγγελματική φωτογράφιση ώστε να είναι όλα έτοιμα για τους πρώτους επισκέπτες.
Η αναλυτική τεχνολογία τιμολόγησης και τα επιστημονικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτικά, στο να βελτιστοποιούν και να παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα για το ακίνητό σας. Αλλά αν θέλετε να ορίσετε μια κατώτατη τιμή για τον χώρο σας, σαφώς και υπάρχει η δυνατότητα να το κάνετε.

Εμπιστοσύνη & Ασφάλεια

Ελέγχουμε για ζημιές και σας στέλνουμε φωτογραφίες με οποιαδήποτε πιθανή αλλαγή έχει επέλθει στον χώρο σας, μόλις οι ενοικιαστές φύγουν.

Για οποιαδήποτε αξίωση, δρούμε ως μεσολαβητές και προσπαθούμε να αποζημιωθούμε πλήρως, πάντα σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η εκάστοτε πλατφόρμα.

Έχουμε μια ομάδα που εργάζεται σε 24ωρη βάση για να λύνει θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά την παραμονή των ενοικιαστών, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς!
Πιστεύουμε πως μια ανοιχτή, θετική, γεμάτη εμπιστοσύνη συμπεριφορά προς τους ενοικιαστές, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσει κανείς ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως το να νοικιάζεις τον χώρο σου δεν περιλαμβάνει ένα ρίσκο. Βεβαιωθείτε πως δεν έχετε αφήσει αντικείμενα μεγάλης χρηματικής ή συναισθηματικής αξίας στον χώρο που διαθέτετε προς ενοικίαση, και φυσικά όχι κάτι αναντικατάστατο.
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της MPM εξασφαλίζει ότι θα υποδεχθεί τον επισκέπτη με ένα θερμό καλωσόρισμα, ό,τι ώρα κι αν φτάσει στο διαμέρισμα. Είναι κάτι που πάντα επιδιώκουμε να κάνουμε και ένας από τους λόγους που παίρνουμε εξαιρετικές κριτικές!
Ατυχήματα, και χαμένα κλειδιά, παρ’ ότι αρκετά σπάνια, συμβαίνουν, αφήνοντας φιλοξενούμενους κλειδωμένους έξω από το σπίτι, ή σπίτια κλειδωμένα που δεν μπορούν να ανοίξουν, ή ακόμα και καθαριστές που δεν έχουν τρόπο να μπουν για να κάνουν τη δουλειά τους κτλ. Γι’ αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Φυσικά, και τα τέσσερα σετ θα σας επιστραφούν, αν ποτέ αποφασίσετε να διακόψετε τη συνεργασία με την mint.

Αναλυτικά πως χρησιμοποιούνται τα τέσσερα σετ:

-Τα δύο τοποθετούνται μέσα στο διαμέρισμα για τους φιλοξενούμενους.

-Ένα σετ φυλάσσεται στο γραφείο μας, απ’ όπου το παραλαμβάνει εκείνος/εκείνη που θα κάνει την υποδοχή και επιστρέφεται όταν ολοκληρωθεί.

-Το τέταρτο σετ, δίνεται στο συνεργείο καθαρισμού.

Συμβουλή: Μπορείτε να αποφύγετε όλα τα κλειδώματα και τα προβλήματα με τα κλειδιά, εγκαθιστώντας ένα Ηλεκτρονικό Σύστημα Χωρίς Κλειδιά. Υπάρχουν αρκετές λύσεις, που εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και γλιτώνουν χρόνο και χρήμα σε φιλοξενούμενους και ιδιοκτήτες.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να νοικιάσουμε το σπίτι σας χωρίς αντίγραφα του κλειδιού σας. Ως ιδιοκτήτες κι εμείς, καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες σας. Θέλουμε να είστε σίγουροι, πως τα αντίγραφα των κλειδιών δεν θα «κυκλοφορούν τριγύρω». Γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται κάθε σετ κλειδιών και εξασφαλίζουμε πως, αν ποτέ κάποιος φιλοξενούμενος χάσει κάποιο, δεν θα φέρουν πληροφορίες για την ταυτότητα του σπιτιού επάνω τους.
Δυστυχώς η MPM δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για τα φυτά, ούτε και μπορούμε να ζητήσουμε από τους ενοικιαστές να τα φροντίσουν. Η ιδανικότερη λύση είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος αυτόματου ποτίσματος.
Η MPM δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για κατοικίδια, ούτε και μπορούμε να ζητήσουμε από τους ενοικιαστές να τα φροντίσουν. Τα κατοικίδια είναι σαν παιδιά μας, δεν θα αφήναμε ξένους να τα προσέχουν. Είναι καλύτερο να τα προσέχει (για όσο καιρό λείπετε) κάποιος φίλος σας που θα σας ενημερώνει και για τις “αταξίες” του!

Από την άλλη, αν στο χώρο που νοικιάζετε, υπήρχε κατοικίδιο, φροντίστε πως αυτό αναφέρεται στην περιγραφή του χώρου σας, για την περίπτωση που κάποιος φιλοξενούμενος έχει αλλεργίες.

Στην MPM, θέλουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των συνεργατών-πελατών μας και των ενοικιαστών στο μέγιστο βαθμό, γι΄αυτό και φροντίζουμε για τον καθαρισμό κάθε χώρου με την απόλυτη ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

Η MPM συνεργάζεται με αναγνωρισμένους επαγγελματίες καθαριστές. Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας και σε αυτό τον τομέα, μετά από ενδελεχείς ελέγχους και για την ποιότητα της δουλειάς τους και για το ιστορικό τους. Όλοι οι καθαρισμοί, προγραμματίζονται μετά από την αποχώρηση κάθε ενοικιαστή μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ. Αφού ο χώρος σας καταχωρηθεί, αναθέτουμε σε μια βασική και μια αναπληρωματική ομάδα καθαριστών τον καθαρισμό της. Η βασική ομάδα θα προγραμματίζεται να καθαρίζει κάθε φορά τον χώρο σας, αρκεί να είναι διαθέσιμη. Έτσι, εξασφαλίζουμε πως η ομάδα θα έχει την απαραίτητη οικειότητα με τον χώρο σας για να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Κάθε ομάδα καθαρισμού, είναι προγραμματισμένη να καθαρίζει τους χώρους που διαχειριζόμαστε μεταξύ 10 το πρωί και 6 το απόγευμα. Από την στιγμή, που υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που επηρεάζουν το πρόγραμμα κάθε ομάδας, δεν είμαστε σε θέση να σας δώσουμε συγκεκριμένη ώρα. Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να βρίσκεστε εκεί! Τα κλειδιά βρίσκονται πάντα σε ασφαλή χέρια και χρησιμοποιούνται αυστηρά και μόνο για να καθαριστεί ο χώρος σας.
Φυσικά. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πως αυτοί θα ακολουθούνται, αλλά μπορούμε να ενημερώνουμε κάθε ενοικιαστή. Βεβαιωθείτε, πως έχετε ενημερώσει για οποιαδήποτε αντίστοιχη λεπτομέρεια τους ανθρώπους της MPM και πως τις έχετε συμπεριλάβει στην αίτηση με τις πληροφορίες για τον χώρο σας.
Η ασφάλιση είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που προκύπτει αρκετά συχνά και για τους ιδιοκτήτες και για τους ενοικιαστές.

Η MPM έχει ξεκινήσει συνεργασία με 2 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες, που παρέχουν εξειδικευμένα προγράμματα και παρέχονται σε πελάτες/συνεργάτες μας με σημαντική έκπτωση. Όταν ξεκινήσουμε τη συνεργασία, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καταλληλότερο πρόγραμμα που να καλύπτει εσάς, από οποιονδήποτε κίνδυνο.

Παρ’ ότι, θα θελαμε να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με όλους, καταλαβαίνουμε πως μερικές φορές είναι αναγκαίο να σταματήσετε ή να ακυρώσετε την συνεργασία σας με την MPM. Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με τους Όρους Διαχείρισης.

Συνοπτικά: Χρειάζεται να στείλετε μια έγγραφη ειδοποίηση (μέσω email) 2 μήνες νωρίτερα. Η MPM θα σταματήσει να λαμβάνει νέες κρατήσεις για τις καταχωρήσεις σας.

Για πρακτικούς λόγους, δεν μπορούν να ακυρωθούν μελλοντικές κρατήσεις που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί.

Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι επισκέπτες μας να εξυπηρετηθούν σε άλλα ακίνητα που διαχειριζόμαστε. Αν δεν καταφέρουμε να βρούμε μία εναλλακτική λύση για τη διαμονή των επισκεπτών, τότε θα πρέπει από πλευρά σας να εξυπηρετήσετε ή να αποζημιώσετε (σε περίπτωση ακύρωσης) τους μελλοντικούς σας επισκέπτες.

Κόστη & Πληρωμές

Η αμοιβή της MPM εξασφαλίζει πως οι στόχοι μας είναι απολύτως ταυτόσημοι με τους δικούς σας– κερδίζουμε χρήματα μόνο όταν κερδίζετε κι εσείς!

Όταν η τιμή διανυκτέρευσης είναι από €160 και πάνω, η αμοιβή μας είναι 15%+ΦΠΑ για κάθε κράτηση. Όταν η τιμή διανυκτέρευσης είναι χαμηλότερη των €160, η αμοιβή μας είναι 20%+ΦΠΑ για κάθε κράτηση.
Στην περίπτωση που στις υπηρεσίες μας συμπεριληφθεί η διαδικασία της εγγραφής του ακινήτου στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής της Α.Α.Δ.Ε., οι αναρτήσεις μισθωτηρίων και κρατήσεων, καθώς και όλη η λογιστική παρακολούθηση για λογαριασμό των ιδιοκτητών, η αμοιβή της MPM μεταβάλλεται ποσοστιαία σε 20% και 25% αντίστοιχα, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση ΦΠΑ.

e-management (ηλεκτρονική διαχείριση): στην περίπτωση ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, σε περιοχές δηλαδή που δεν δραστηριοποιούμαστε πλήρως, η αμοιβή μας διαμορφώνεται ως εξής:
12% + ΦΠΑ
15% χωρίς ΦΠΑ στην περίπτωση που αναλάβουμε και τις λογιστικές υπηρεσίες.

Σημείωση: τα παραπάνω δεν ισχύουν για βραχυχρόνιες συνεργασίες (εποχιακές ή κατά περίσταση), όπου και ισχύουν άλλες χρεώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο τρόπος πληρωμής ποικίλει, ανάλογα τρόπο συνεργασίας μας. Συνήθως οι πληρωμές γίνονται 24 ώρες μετά από το check-in των επισκεπτών μέσω της εκάστοτε πλατφόρμας.
Εναλλακτικά, η πληρωμή γίνεται από την MPM συγκεντρωτικά στις αρχές κάθε ημερολογιακού μήνα.

Είστε έτοιμοι να δείτε την περιουσία σας να αποδίδει;

Η δική μας χρέωση;
Μόνο 15% για e-management και από 20% για πλήρη διαχείριση!

Ξεκινήστε τώρα!